Sandras LCHF-blogg

Sandras LCHF-blogg

Om Sandras LCHF-blogg

Här hittar du läckra LCHF-rätter till vardag och fest.
Jag gillar mat från jordens alla hörn, men det spanska köket ligger mig extra varmt om hjärtat. Svensk husmanskost går ju inte heller av för hackor, så det finner du också här. Dessutom är jag väldigt förtjust i fräscha grönsaker och lagar mycket mat med inspiration från länderna runt Medelhavet.

Tack vare min mat har min sambo blivit av med diabetes typ 2 och en massa mediciner.
Vi mår toppen båda två och går sakta men säkert ner i vikt.
VARMT VÄLKOMMEN!

Följ mig på instagram: @sandras_lchf_blogg

Äntligen grilldax!

LCHF - köttPosted by Sandra Medin Fri, April 12, 2013 15:36:40

Vi har grillat i dagarna tre den här veckan, kanske blir det grillning även i kväll, trots att solen lyser med sin frånvaro.

I tisdags premiärgrillade vi. Det blev mör fläskkarré i grekisk marinad (rödvin, olivolja, vitlökspulver, oregano, timjan, rosmarin, kanel, salt och peppar och kajennpeppar), lök- och zucchinispett och grekisk sallad. Lättlagat och supergott!

I onsdags grillade vi resten av det marinerade köttet tillsammans med grönsakerna på bilden längst ner till höger. Kanongott med grillade cocktailtomater på spett. Och enkelt att grilla långa skivor zucchini. Och gott med halverade rödlökar som fått lite grillsmak.

I går grillade vi kasslerskivor som jag hade skurit en ficka i och fyllt med ost. Grilla tills osten börjar smälta och nästan rinner ut. Mumsigt.

Näää, nu vattnas det i munnen. Vad ska vi grilla i kväll?

Trevlig helg och kom ihåg att grilla!

  • Comments(0)//sandraslchfblogg.sandramedin.se/#post109